• 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁 𝗶𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗿𝘀
  • 𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗿𝘀
  • 𝗔𝗺𝗯𝗶𝘁𝗶𝗲- 𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗶𝘀𝗰𝗮𝗻
  • 𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹 𝗾𝘂𝗶𝗰𝗸𝘀𝗰𝗮𝗻
  • 𝗠𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝘀𝗵𝗶𝗽 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿𝘀
Home » Groeiprogramma

Voor de praktijk eigenaar

Speciaal voor praktijk eigenaren heeft KDMS Academy een groeiprogramma samengesteld na 2 jaar research doen en ontwikkelen kan ik het nu aan jou aanbieden. In het groeiprogramma zitten verschillende pijlers waarop we de fundering leggen naar een stabieler team.

 

Wist je dat authentieke leiders met minder weerstand te maken hebben? Dat mensen sneller geneigd zijn zich aan te passen als ze voelen dat de leidinggevende oprecht betrokken is? Best logisch. Daarom beginnen we met in kaart brengen van je kernkwaliteiten. Vanuit daar onderzoeken we de potentie van het team. Zijn ze klaar voor om met je mee te groeien? In de ambitie- en groeiscan ga ik dit voor je in kaart brengen. Daaruit volgt advies en richting. 

 

Zo creëren we de ideale omstandigheden voor je team om met een coöperatieve houding en met weinig weerstand processen wil verbeteren of versnellen. Het programma biedt je tegelijkertijd een klankbord en geeft je team handvatten.

 

Teams die gemotiveerd aan het werk gaan en prettig samenwerken kunnen patiënten veel beter betrekken bij hun eigen behandelplan. Patiënten bereiken, je zichtbaarheid vergroten en je missie tastbaar maken. Meer patiënten aantrekken, maar ook lastige gesprekken goed voeren horen bij groei.

 

Deze programma's zijn bewezen effectief en speciaal ontwikkeld voor praktijk eigenaren die groei willen inzetten en/of uitbreiding van de praktijk ambiëren. Veranderprocessen in gang zetten en verankeren in het team hoef je niet alleen te doen. Als een stuurman naast de kapitein help ik je koers zetten en houden. Hernieuwde koers richting je missie. Samen bepalen we het doel van het programma en rijk ik je tools aan om dit doel te bereiken. Meerder praktijken hebben met het programma gewerkt en zijn zeer enthousiast geraakt.

 

Startende praktijk eigenaren die gaan werken met een team dat samengesmolten moet worden (na overname) of een heel nieuw team op willen zetten, hebben ook uitermate veel aan dit programma. Aan jou is te bepalen hoe lang je het programma denkt nodig te hebben. We kunnen dat ook samen bepalen. Wil je eerst een gratis kennismakingsessie via zoom? Klik dan op de button.

 

Basis groei programma

2 face to face sessies van 90 minuten

2 superfocus zoomsessies van 60 minuten

Fair use Ondersteuning per what's app

Opdrachten richting je coachdoel

Ambitie- en Groeiscan mondzorgteam/

Adviesrapport en evaluatie schriftelijk 

Gebruik van Coaching Monitor 

 

Investering 2500,-  aanbieding tot 1 juli 1975,-

 

 

Premium groei programma 

4 face to face sessies van 90 minuten

4 focus zoom sessies 60 minuten

Opdrachten richting je coachdoel 

Ondersteuning per what's app

Gebruik van Coaching Monitor

Ambitie- en Groei scan mondzorgteam 

 

Investering 4900 aanbieding tot 1 juli 4500

 

 

PRO groei programma*

* meest gekozen programma

Jij wilt langdurig een verbetering in gaan zetten en begrijpt dat implementeren van veranderprocessen tijd en aandacht vragen? Ga dan voor het Pro programma. Ik begeleid en ondersteun jou en  gedurende het hele jaar en heb een geweldig aanbod ontwikkeld waarin face to face sessies afgewisseld worden met opdrachten en focuszoomsessies, Trainingen en advies. Ontwikkeld vanuit mijn ervaring en gericht om echt het verschil te maken voor jouw praktijk!

 

8 of 9 face to face sessies van 90 minuten (bij voorkeur in javatoren Almelo of coachhuis in Amsterdam)

 6 focus zoom sessies van 45 minuten

Ondersteuning per what's app

Online training balie/officemanager/pm

 Opdrachten richting je coachdoel 

Coaching Monitor

Ambitie- groeiscan van de praktijk/eigenaar

1 trainingsdagdeel/ powersparring ochtend onderwerp naar keuze in Javatoren Almelo

Bonus: toegang tot webinars voor max 2 deelnemers gedurende het hele jaar (ongeveer 10 x per jaar)

 

Investering 9000 aanbieding tot 1 juli 8500

Goed om te weten:

Tussen de sessies door werk ik gemiddeld 5 uur achter de schermen aan je praktijk per week: sessies uitwerken, voorbereiden op de nieuwe, beantwoorden tussentijdse vragen, finetunen, analyseren, maak ik samenvattingen en een uiteindelijk Adviesrapport. Op deze tussentijdse uren worden nooit extra kosten berekend. De groeiprogramma' s zijn altijd inclusief alles maar excl btw. Dit geldt voor alledrie de programma's.