• 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁 𝗶𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗿𝘀
  • 𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗿𝘀
  • 𝗔𝗺𝗯𝗶𝘁𝗶𝗲- 𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗶𝘀𝗰𝗮𝗻
  • 𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹 𝗾𝘂𝗶𝗰𝗸𝘀𝗰𝗮𝗻
  • 𝗠𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝘀𝗵𝗶𝗽 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿𝘀
Home » Voor de Praktijk Eigenaar

Voor de praktijk eigenaar

Wist je dat authentieke leiders met minder weerstand te maken hebben? Dat mensen sneller geneigd zijn zich aan te passen als ze voelen dat de leidinggevende oprecht betrokken is? Best logisch. Daarom beginnen we met in kaart brengen van je kernkwaliteiten. Vanuit daar maken we een plan.

 

Een team creëren dat coöperatief is en weinig weerstand biedt om processen te verbeteren of te versnellen kan best een uitdaging zijn. Het is dan ook goed om een expert in de arm te nemen die je klankbord is en je team handvatten geeft.

 

Teams die gemotiveerd aan het werk gaan en prettig samenwerken kunnen patiënten veel beter betrekken bij hun eigen behandelplan. Patiënten bereiken, je zichtbaarheid vergroten en je missie tastbaar maken. Meer patiënten aantrekken, maar ook lastige gesprekken goed voeren horen bij groei.

 

Deze programma's zijn bewezen effectief en speciaal ontwikkeld voor praktijk eigenaren die groei willen inzetten en/of uitbreiding van de praktijk ambiëren. Veranderprocessen in gang zetten en verankeren in het team hoef je niet alleen te doen. Als een stuurman naast de kapitein help ik je koers zetten en houden.

 

Startende praktijk eigenaren die gaan werken met een team dat samengesmolten moet worden (na overname) of een heel nieuw team op willen zetten, hebben ook uitermate veel winst te behalen bij het aangaan van een traject.

 

Aan jou is hoeveel tijd je nodig hebt voor dat je zelf helemaal stevig verder kan met de nieuwe methode en nieuwe manier van werken. De mogelijkheden zijn er, zodra jij de beslissing maakt gaan we van start. Wil je eerst een gratis kennismakingsessie via zoom? Klik dan op de button.

 

De mogelijkheden

Basis groei programma

(3 maanden)

1 face to face sessies van 60/90 minuten

3 focus zoomsessies van 30/45 minuten

Fair use Ondersteuning per what's app

Opdrachten richting je coachdoel

Online Ambitie- en Groeiscan mondzorgteam

Gebruik Coaching Monitor 

 

Investering 2500,- 

 

 

Premium* groei programma 

*Vaakst gekozen programma

(6 maanden)

2 face to face sessies van 60/90 minuten

4 focus zoom sessies 30/45 minuten

Ondersteuning per what's app

Online assistenten training 

Gebruik van Coaching Monitor

Ambitie- en Groei scan mondzorgteam 

Stappenplan commitment creëren

 

Investering 4900

 

Betalen in delen is mogelijk, gewoon even aangeven

 

 

PRO groei programma

(12 maanden)

Jij wilt langdurig een verbetering in gaan zetten en begrijpt dat implementeren van veranderprocessen tijd en aandacht vragen. Ik begeleid en ondersteun jou en  gedurende het hele jaar en heb een geweldig aanbod ontwikkeld waarin face to face sessies afgewisseld worden met opdrachten en focuszoomsessies, Trainingen en advies. Ontwikkeld vanuit mijn ervaring en gericht om echt het verschil te maken voor jouw praktijk!

 

3 face to face sessies van 90 minuten 

 8 focus zoom sessies van 30/45 minuten

Ondersteuning per what's app

Online assistenten training 

Inzichtgevende Opdrachten 

Coaching Monitor

Ambitie- groeiscan op de praktijk 

1 trainingsdagdeel frontoffice in Javatoren Almelo (naast station)

Bonus: Stappenplan 'commitment creëren'

 

Investering 9000

Eenmalige sparring sessie

60/90 minuten sparring sessie in de javatoren Almelo. Onderwerpen kunnen zijn, groei- en uitbreiding, out-of-the-box starten, samenwerking verbeteren, aanscherpen missie en visie. Prijs 145 euro ex btw. 

 

 

Liever in delen betalen? Vraag er even naar, daar komen we wel uit.

Alle prijzen zijn inclusief huur coachhuis, gebruik flipover, beamer en coaching materialen, gebruik applicaties. Exclusief BTW.