• 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁 𝗶𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗲𝗻 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗿𝘀
  • 𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝘁𝗿𝗮𝗷𝗲𝗰𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗿𝘀
  • 𝗔𝗺𝗯𝗶𝘁𝗶𝗲- 𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗼𝗲𝗶𝘀𝗰𝗮𝗻
  • 𝗚𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗹 𝗾𝘂𝗶𝗰𝗸𝘀𝗰𝗮𝗻
  • 𝗠𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿𝘀𝗵𝗶𝗽 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝗷𝗸𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿𝘀
Home » Voor de Praktijk Manager

Management trainingen voor de praktijk manager

Praktijk managers kunnen ontzettend goed ontwikkelen door reflectie te krijgen in coaching en daarnaast in hun eigen tijd te kunnen leren. Daarom heb je altijd toegang tot de online KDMS Academy in je eigen ontwikkelplan. in de professionele leeromgeving kun je altijd vragen stellen chat aan je docent. 

 

De lesstof is mbo+ niveau en bevat veel casuïstiek dus veel voorbeelden die je vast herkent op jouw praktijk. Kennis van wet- en regelgeving krijg je op je eigen werkniveau aangeboden omdat in iedere praktijk nu eenmaal iets anders gevraagd wordt van een praktijk manager. Daarom willen we niet alleen dat je leert naar ook verdiept in je vak. Er zijn speciale verdiepingsleerlijnen die jouw beter leren managen.

 

Ben je benieuwd hoe je nou in die helicopterview kunt komen? Welke gesprekstechnieken je kunt inzetten om anderen te inspireren? Wil je meer handvatten om zelfstandiger te managen op de praktijk? Kies een training die bij je past en je versterkt. Altijd met persoonlijke coaching op jouw eigen doelen, met algemene theoretische kennis Online beschikbaar voor je.

 

Ruth Kruijshoop is naast NOBCO (Nederlandse orde BeroepsCoaches) geregistreerd executive coach ook OOA adviseur (Orde van Organisatie Adviseurs) én ben geaccrediteerd docent met CRKBO keurmerk!  Nu weet je zeker dat de lessen goed in elkaar zitten. En weet je gelijk dat de leerlijnen BTW vrij worden gefactureerd, wel zo makkelijk. De losse coaching sessies zijn excl btw.

Sommige reviews zijn ingekort. De volledige aanbevelingen vind je op mijn LinkedIn pagina. Wil je die lezen en me ook volgen?